Träning/träningsläger

  • Vill du bli en säkrare förare?
  • Förbättra din egen tid på din träningsbana?
  • Få ett bättre resultat i tävlingssammanhang?

Jag möter dig där du är just nu i din förar utveckling och ger dig tips så att du kan ta nästa steg i din egen utveckling som mc-förare. Oavsett förarnivå är det lätt att känna att du ” stannar upp” i din mc utveckling och du vet inte själv hur du ska nå nästa nivå i din åkning. Här guidar jag dig vidare och ger dig verktygen att komma vidare. Jag lägger stor vikt vid mc teknik och att kunna köra säkert. Frågor jag ställer till mina klienter under utbildningar är:

– Hur är din känsla på mc? – Hur ser det ut rent visuellt ( via film) ? – Vad säger klockan?

Med svaren på de frågorna har du ett bra utgångsläge för att utvecklas som förare både på och av mc. Mina ledord är: Fokus Glädje & Balans, så att du kan lära dig köra tekniskt säkert, förbättra din fart och hitta glädjen i din åkning. Jag tränar dig/er individuellt eller i grupp – klubbar, företag eller kompisgäng i Södra Spanien och i Sverige. Mitt fokus ligger på att utveckla varje förare efter din egen kapacitet.

Träningar 2023

Under 2023 kommer Nerja, i södra Spanien vara min utgångspunkt. Jag kommer köra träningar individuellt och i grupp i en radie av ca 10 mil från Nerja. Under v 8-9 2023 kommer du ha möjlighet att komma hit och få daglig träning för enduro/mx för en kostnad av 50 euro/dag lunch inkluderad , Vi kommer träna mx/enduro/extrem enduro, fart lek, distans pass och mycket teknik. Här kommer det att bli mycket mc åkning i fantastiska miljöer. Du kommer även att få personlig feedback om din åkning, mc inställningar och även forma din egna personliga plan med ditt åkande. För mer info skicka ett mail till mig. Jag kommer även under vissa tider vara i Sverige och bedriva träningar för klubbar/kompisgäng och enskilda träningar.

Vi kommer att prata om ”Hela Bilden” inte bara mc åkning, utan också om att få ihop livspusslet, sätta upp mål – och infria dom. Helt enkelt – personlig utveckling på och av mc. Teori och praktik kommer att varvas. Mental träning och coaching ingår i paketet.

 

Varmt välkommen att höra av dig!

Vill du delta i eller arrangera ett träningsläger med Calle Bjerkert?

Ring gärna 070 326 21 15, maila calle@bjerca.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.