Träning/träningsläger

  • Vill du bli en säkrare förare?
  • Förbättra din egen tid på din träningsbana?
  • Få ett bättre resultat i tävlingssammanhang?

Jag möter dig där du är just nu i din förarutveckling och ger dig tips så att du kan ta nästa steg i din egen utveckling som mc-förare.

Mina ledord är fokus och glädje, så att du kan lära dig köra säkert och hitta glädjen i din åkning.

Jag tränar dig/er individuellt eller i grupp – klubbar, företag eller kompisgäng i södra Sverige.

Mitt fokus ligger på att utveckla varje förare efter dennes egen kapacitet.

Träningsgrupper 2022

I en träningsgrupp är det endast 5 – 7 deltagare, för att vi ska kunna vara effektiva under träningarna, få en tajt teamkänsla och för att jag ska kunna ge mycket feedback till varje enskild förare. 

Jag kommer själv att instruera på egen mc under träningarna.

Passen kommer främst ske på mc, men i alla grupper kommer vi även att ha genomgång av: fys pass, löpning, mtb och gym. Vi kommer även ställa in mc efter just dig och prata om personlig utrustning.

Vi kommer att prata om ”Hela Bilden” inte bara mc åkning, utan också om att få ihop livspusslet, sätta upp mål – och infria dom. Helt enkelt – personlig utveckling på och av mc. Teori och praktik kommer att varvas. Mental träning och coaching ingår i paketet.

Träningen kommer att ske 1 gång i veckan, på vardagar, men kan även om så behövs läggas till en helg. Passen kommer att vara ca 3 timmar långa. 

Träningarna kommer att vara i Eksjö och Vimmerby

 Priset för investeringen är 950:-/ per elev och gång

SM Grupp  

För dig som satsar på USM, SM, VRM. Här anpassar vi träningarna till hur SM tävlingarna ser ut. Hög intensitet – vi tränar på korta snabba prov, längre pass i transport tempo och får träningspassen så lika en SM tävling som möjligt.

Klassikern

För dig som vill genomföra varvloppen och bli bäst i kompisgänget, skolklassen eller på företaget. Här kör vi med lägre intensitet som grund, tröskelträning och även intervallträning för att förbättra vår lägsta nivå och klara av lång åktid. 

Kåsaräven

Den här är ingen lek … Den är för dig som vill köra kåsan och ta dig till mål. Här kommer träningen att ligga över alla spann. Långa pass, intervall, kärrkörning och mörkerkörning. Här går vi grundligt igenom allt du behöver veta för att köra och ta dig i mål i kåsan, ( träning, mc-inställning, uppladdning, serviceorganisation, kost, kläder, lampor och mindset – resten är upp till dig. Den här kursen kommer att börja 6 mån innan kåsan och hålla på tills tävlingsstart.

Varmt välkommen att höra av dig!

Vill du delta i eller arrangera ett träningsläger med Calle Bjerkert?

Ring gärna 070 326 21 15, maila calle@bjerca.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.