Kurs i Reiki I & Reiki II

Reiki I & II kurs online på Zoom 4-5 Februari 2023

Reiki är en tusenårig healingmetod. Reiki betyder universell livsenergi och används över stora delar av världen för att minska stress, oro, ångest – och även ge smärtlindring vid fysiska åkommor. Det går att ge Reiki till allt levande, människor, djur och växter men också till känslor och situationer. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkeprocesser och ger läkning på både psykiskt, fysiskt och emotionellt plan.

För mig har Reikin gett mycket läkning, avslappning och vägledning i livet. Den har även utvecklat min intuition och mina mediala förmågor. Reiki går att använda sig av i det mesta av våra liv, yoga, massage, coaching, självutveckling, familjeliv, arbete, sport, företagande… Möjligheterna är obegränsade. Reiki tar fram möjligheter vi själva inte visste fanns. Efter kursen kan du ge dig själv och dina nära och kära Reiki behandlingar. Du kan även ta emot klienter efter kursen.

Under 2 intensiva dagar kommer du att utbildas i Reiki I & Reiki II enligt Usui & Holy fire III.

Under kursdagarna kommer vi att gå igenom bl a:

 • energirening – smudge
 • Reiki historia
 • Reiki – olika nivåer och hur det fungerar
 • Reikiföreläsning
 • Gassho-meditation, Kenyoku, Enkaku chiryo
 • Placeringar och upplevelser i form av guidade healing meditationer
 • Byosen scanning
 • Handpositioner
 • Göra en standardbehandling
 • Göra självbehandling
 • Etiska koder
 • Reiki II symboler, som förstärker healingkraften och utökar användningsområdena

Om mig som lärare

Jag heter Calle Bjerkert. Jag har hela mitt liv idrottat på elitnivå inom enduro (mc). Genom sporten kom jag i kontakt med meditation som för mig gjort att jag har lättare att fokusera och behålla mitt lugn. Jag började själv att få healingbehandlingar för mina fysiska men också psykiska åkommor och kände effekten av healingen. Den gav mig en balans i livet och hjälpte mig att läka min olika sår (fysiska, psykiska och emotionella) effektivare och mer varaktigt. Jag kände då att jag också ville kunna ge healing till mig själv men också till andra. Under åren har jag gått Reiki I, Reiki II, Reiki ART/Master och Karuna Reiki Master enligt Usui & Holy Fire III. Under de senaste åren har jag tillsammans med Helena Omfors, Karuna Reiki Master, hållit i ett flertal kurser inom Reiki – både fysiskt och online.

Tid, pris och anmälan

Datum: 4 + 5 februari 2023

Tider: 9.00-18.00 ca

Plats: Zoom, du får en länk skickad till dig via mail

Kostnad: 3500:- för båda dagarna

För att säkra din plats betalar du 500:- vid anmälan som är bindande och återbetalas ej. Du kan få faktura på utbildningen om du redan driver företag.

Jag rekommenderar att du innan kursen köper böckerna: Helande beröring av William Lee Rand och Reiki vägledning & healing av Helena Omfors. De finns på http://www.adlibris.se

Du får även ett kompendium digitalt innan vi möts online.

Du anmäler dig i formuläret nedan eller på calle@bjerca.com Varmt välkommen med din anmälan.