Coaching, träning, träningsläger, föreläsningar & Rally

Efter snart 30 år som elitidrottare vill jag nu dela med mig av det jag lärt mig. Tidigare trodde jag att mina idrottsliga erfarenheter, lärdomar och insikter endast gick att använda inom idrottens värld, men jag har förstått att allt går att applicera på livet i sin helhet. Det är inte alltid vägen är spikrak och det är inte heller alltid den kortaste vägen som är den snabbaste. Allt som händer sker av en anledning. Livet är en skola där vi aldrig blir färdigutbildade – men vi kan ändra vårt förhållningssätt till utbildningen och det livsflöde vi är i. Jag anser att alla är värda att hitta och leva som sitt sanna jag, att känna harmoni med sig själv och med sitt liv. Vill du bli en bättre idrottare, sätta upp tydliga mål och få coaching för att nå dina mål? Vill du känna större nöjdhet med dig själv och med ditt liv? Vill du bli coachad i att få ihop livspusslet? Vill du skapa/delta i träningsläger tillsammans med mig? Vill du att jag föreläser på din arbetsplats, för din klubb eller kompisgäng? Eller vill du bli samarbetspartner i min Rally satsning? Kontakta mig gärna på 070 326 21 15 så ser vi vad jag kan göra för just dig/er. Livet är inte en begränsning – det är en möjlighet! /Calle