Bjerca Enduro Training Team 2023

Nytt för 2023! Det här är för dig som är USM, JSM & SM förare i enduro. Har du ambitionen och glöden att vilja utvecklas till att nå toppen i Sverige och lite längre fram även i världen? Då ska du fortsätta läsa…

Jag kommer att starta upp en träningsgrupp med motiverade och hungriga förare ( ålder, nivå eller kön spelar ingen roll). Det jag vill är att hjälpa dig att utvecklas som förare och person. Ge dig goda råd och finnas som ett ” bollplank” för dig i din karriär. Det jag vill att du gör är att :

1. Komma förberedd på våra gemensamma träningar och göra ditt yttersta.

2. Vilja utvecklas som förare och person.

3. Vara ett föredöme för andra.

Om du tycker det ovanstående verkar schysst kan du fortsätta läsa…

Det jag erbjuder är att dela med mig av min kunskapsryggsäck, där jag samlat erfarenheter från över 40 års cross/enduro åkande. Det har varit höga berg och djupa dalar, fantastiska segrar och hjärtskärande misslyckanden, skador och sjukdomar. Det har också tagit mig runt om i världen och jag har fått upptäcka platser, människomöten och känslor jag aldrig skulle vilja byta bort. Det har givit mig mycket erfarenhet och lärdom som jag haft stor glädje av i mitt liv.

Jag kommer att skapa en tight grupp av förare som hjälper varandra gemensamt framåt. Jag kommer rent mc mässigt fokusera på – teknik, säkerhet, tempo, uthållighet, fokus, glädje och balans. Alla kommer att få möjlighet till ett eget träningsprogram för mc – och jag kommer att individanpassa programmen så att alla får ut det mesta av sin träning. Jag kommer att lägga stort fokus på kör stil, förarens anatomi och hur vi kan få den bästa tänkbara kombination mellan förare och mc. Allt kommer vävas in i vartannat och det kommer vara variation i träningen. Träningarna kommer bedrivas runt om i Småland med Eksjö/Vetlanda/Vimmerby som huvudorter.

Här kommer mer om vad som ingår i Bjerca Training Team 2023:

  • Träningsupplägg ( fys, mc)
  • Veckovis mailkontakt med mig där vi stämmer av träningen
  • Tävlingsupplägg (hur får jag ut det mesta och bästa av mitt tävlande)
  • Mc Kunskap ( Inställningar, Mekning)
  • Mental träning (för vardag och race)
  • PR/MF (hur skapar jag och behåller samarbetspartners)
  • Coachande Sportförälder (föreläsning om hur vi kommunicerar med varandra)
  • Kost (Hur och vad ska jag äta)
  • Gästföreläsare som delar sin specifika kunskap

Preliminära planerade datum 2023 : 7-8 Januari – 11-12 Februari – 18-19 Mars – 27-28 Maj

Pris för investeringen: 1500:- per gång och förare.

Har du läst hit och känner att det här är precis vad du behöver, så kan du anmäla dig genom att fylla i formuläret nedan

Varmt välkommen, Calle