Retreat 1-8 november, Nerja, Spanien

Ett retreat för hela dig – kropp, sinne & själ med Calle Bjerkert , Helena Omfors & Linnea Schönning. Vi välkomnar dig till en vacker plats, i storslagen natur för att få återhämtning, rekreation, inspiration och ny energi.

Du får vandra meditativt i bergen, i floden och i grottorna, vara med på skön, mjukgörande yoga & yogadans, meditera, reflektera, ta emot helande upplevelser och kanaliseringar. Vi serverar goda och näringsrika måltider – och du får även möjlighet att strosa runt i den pittoreska stadskärnan och äta på restaurang om du vill det. Kanske bada i havet eller basta & bada i poolen eller jacuzzin med havs- och bergsutsikt. Om du vill kombinera det med enduroträning, finns det 2 platser kvar den 8 + 9/11. Det finns även gym och möjlighet till löpträning för den som önskar det.

För mer information läs gärna på Retreat| Lightworker Academy


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.