Bjerca Enduro Tour, Nerja, Spanien

Nu har du möjlighet att komma till vackra Nerja, Costa del sol, Spanien för att köra enduro i fantastiska omgivningar. Nerja med över 300 soldagar per år ligger 45 minuters bilresa från Malagas flygplats.

Med början i Oktober 2023 kommer du att ha möjlighet att komma hit för några dagars skön enduro åkning med mig som guide, tränare och instruktör. Olika spår och banor varje dag. Du kommer också att varje dag få teknikträning och feedback på din körning så att du utvecklas som förare och kan ta med dig nya tips och idéer hem. Du kan även få coaching i hur du ska hitta glädjen och drivet i det du vill uppnå i livet, både med och utan mc.

Jag har 4 stycken nya Husqvarna Fe 350 cc 2024 race redo. Grupperna blir små för att alla ska få ut så mycket som möjligt av enduro kursen. Du som förare bör ha god fysik och ha spenderat tid i enduro spåren under några år. Räkna med 7 timmar effektiv åkning per dag. Jag anpassar kursen efter din förmåga och det viktiga är att du tycker om att köra enduro och vill lära dig mer och utveckla din åkning.

Det du behöver är att ta med din egna mc utrustning och boka flygbiljett och hotell. Låter det intressant? Du får tre kördagar med mycket körning, utveckling och lärande.

Här nedan är ett exempel på hur din vistelse kan se ut. Du kan även ta med hela familjen till Nerja och stanna en hel vecka. När du är i enduro skogen med mig kan resten av familjen vara på stranden, flanera i mysiga Nerja, eller göra någon utflykt runt om i omgivningarna.

Dag 1: Ankomst till Nerja och hotellet du bokat. Här har du tid att utforska Nerja med sin storslagna natur, vackra stränder, pittoreska stadskärna, restauranger och butiker.

Dag 2-4: Enduro körning. Jag möter upp vid hotellet efter frukost och har en genomgång av dagen. Sedan transporterar vi oss till garaget för att klä om och börja köra. Vi kommer att börja dagarna med teknikträning och efter det applicera tekniken i praktiken ute på de olika spår och banor vi kommer köra på. Vi kommer köra på varierande spår varje dag.

Dag 5-7: Här har du möjlighet att utforska Nerja och de vackra omgivningarna. Varför inte besöka grottorna, besöka någon av alla stränder, vandra i bergen, vinprovning eller ta en flodvandring i Rio Chillar. Har du bil så kan du köra upp till Sierra Nevada som är en skidort, ligger 1 tim från Nerja.

Vad ingår:

Mc hyra inklusive normalt slitage samt bensin

Instruktion, träning och guidning av mig.

Lunch under 3 dagar

Ett minne för livet och eventuell träningsvärk

Pris för 3 dagar: 750 Euro inklusive 6% moms. Friskvårds bidrag gäller för enduro.

Vad som inte ingår:

Flygbiljetter

Boende ( det finns över 700 hotell i Nerja, kolla på booking.com)

Transfer till och från flygplats ( går att ordna mot betalning och i mån av tillgänglighet)

Middagar ( Nerja har över 600 restauranger och barer)

Onormalt Mc slitage, ” If you break it – you pay it”. Delar på mc som måste bytas ut betalas på plats efter avslutad körning innan utcheckning.

Ditt ansvar:

Att du har giltigt mc körkort

Att du har med giltigt EU försäkringskort om olyckan är framme.

Att du kör efter din egen förmåga och följer trafikreglerna

All körning sker på egen risk och med eget omdöme -vi ersätter inte eventuella personskador.

Enduro kurser hösten 2023:

9-11 Oktober

16-18 Oktober

27-29 November

4-6 December

11-13 December

Det finns 4 platser varje gång, så det är först till kvarn som gäller. Hittar du inget passande datum eller om du vill ha fler kördagar så kontakta mig så löser vi det. Om du och några vänner vill komma tillsammans, har ni möjlighet att boka in några av ovanstående datum bara för er.

Bokning och betalning:

Vid bokning via länken nedan.

Betalningsvillkor 10 dagar

Bankgiro: 282-4860 Bjerca AB

Vid avbokning senast tre veckor innan kursstart återbetalas 50% av kursavgiften. Vid senare avbokning återbetalas kursavgiften ej. Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas dock 50% av kursavgiften.

Avgiften kan faktureras till företag

Viktigt att ha med:

Uswe vätskeryggsäck, extra handskar, spegelglas till glasögonen, gärna ventilerade kläder.

Varmt välkommen med din anmälan. Fyll gärna i formuläret nedan. Du kan även ringa mig på 070 3262115 eller maila calle@bjerca.com


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.