Novemberkåsan – Inspirationskväll med Calle

10/2 kl.19.00

Fredagen den 10/2 kl 19.00 på MX World Museum kommer jag att ha en inspirationsföreläsning om Novemberkåsan.

Föreläsningen är både för dig som själv kommer att stå på startrampen i Vimmerby i November – spänd av förväntan om vad som väntas i skogarna – vilka utmaningar du kommer att utsättas för under det närmsta dygnet – och hur du kommer att tänka och känna i både kroppen och knoppen.

Föreläsningen är även för dig som igår i serviceteamet bredvid föraren – om hur ni lägger upp en gemensam hållbar plan – med allt vad det innebär, som tar er till mål.

Föreläsningen är även för dig som har ett genuint motorintresse och älskar att vara åskådare. Magin som infinner sig när skymningen faller. Var är bästa publikplatsen? Vem är det som kommer härnäst i spåret? Kommer förarna klara den här passagen? Ryggsäckarna packas, eldarna tänds – doften av allt från grillad korv, bränd lera och bensin ligger som en välbalanserad dimma över skogen. Luften är krispig och du känner själv ett adrenalin påslag och spänning i kroppen. Tävlingen börjar på riktigt.

Jag kommer öppenhjärtigt dela med mig av mina erfarenheter från Kåsan. Under mina 19 starter har jag lyckats komma i mål 15 gånger – vilket inte har varit en dans på rosor alla gånger. Jag kommer dela mina minnen, men framförallt erfarenheter och insikter jag fått under åren – ge er en bild och förmedla känslor av vad som krävs för att genomföra den här mytomspunna enduro tävling, som klassas som en av världens hårdaste. Magnus kommer även han att ge sitt perspektiv på tävlingen som ansvarig för vårt serviceteam.

Jag kommer prata om bl.a lite historia, förberedelser, träning, mc- inställning, personlig utrustning, kost, mindset och racet. Du kommer även att få möjlighet att ställa frågor och få svar på det du går och tänker på. Vår förhoppning är att du får med dig nya idéer, tankar och inspiration efter kvällen som är till stor nytta både för dig som är förare, servicepersonal och åskådare.

Pris för investeringen: 420:-

Anmälan: Förköp MX-World, ring 0492 122 10 eller maila mxworld@mxworld.se

Föreläsningen är på ca 2 timmar med en fikapaus i mitten då det bjuds på dryck/kaffe och räksmörgås. I priset ingår även tillträde till museet.

Varmt välkommen


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.