Kurs i Reiki I & Reiki II, 29-30/1 2022

KURS I REIKI I – USUI & HOLY FIRE® III – DEN 29 JANUARI 2022 – KL.9-18

DU LÄR DIG ATT GE DIG SJÄLV OCH ANDRA REIKI – JAPANSK ENERGIMEDICIN SOM GER DJUP AVSLAPPNING, STRESSREDUCERING, LINDRING OCH PÅSKYNDAR KROPPENS SJÄLVLÄKNING. KURSEN GER PERSONLIG OCH ANDLIG UTVECKLING, EGEN LÄKNING, VÄGLEDNING OCH KAN UTVECKLA DINA INTUITIVA FÖRMÅGOR.

KURSEN BESTÅR AV EN KOMBINATION AV UNDERVISNING, SAMTAL, DEMONSTRATIONER OCH PRAKTISK TRÄNING. VARJE ELEV FÅR UPPLEVA ATT BÅDE TA EMOT REIKIBEHANDLINGAR OCH ATT GE.

UNDER KURSEN FÅR DU LÄRA DIG FÖLJANDE:

KURS I REIKI II – USUI & HOLY FIRE® III – DEN 30 JANUARI – KL.9-18

KURSEN BESTÅR AV EN KOMBINATION AV UNDERVISNING, SAMTAL, DEMONSTRATIONER OCH PRAKTISK TRÄNING. VARJE ELEV FÅR UPPLEVA ATT BÅDE TA EMOT REIKI BEHANDLINGAR OCH ATT GE.

DU KAN VÄLJA ATT GÅ ENDAST EN AV DAGARNA. OM MAN GÅR 1 DAG ÄR PRISET 2500 KR. OM MAN GÅR 2 DAGAR ÄR PRISET 3500 KR. 

LÄRARE: HELENA OMFORS & CALLE BJERKERT

VI ÄR BÅDA KARUNA REIKI® MASTERS ENLIGT HOLY FIRE III® OCH ANVÄNDER REIKI REGELBUNDET.

HELENA HAR UNDERVISAT SEDAN 2015 OCH HAR HAFT OTALIGA GRUPPER. CALLE HAR VARIT MED OCH ASSISTERAT ETT FLERTAL GÅNGER. NÄR VI HAR KURS IHOP, KAN VI TILLGODOSE ALLAS BEHOV PÅ ETT BÄTTRE SÄTT.

KURSEN GES I NYA LOKALEN I EKSJÖ PÅ JUNGFRUGATAN 8B, (MEN OM DU INTE KAN VARA MED PÅ PLATS, ÄR DET MÖJLIGT ATT DELTA ONLINE PÅ ZOOM ISTÄLLET.) OM DU BEHÖVER ÖVERNATTNING KAN DU KONTAKTA EKSJÖ STADSHOTELL, VAXBLEKAREGÅRDEN, EKSJÖ CAMPING ELLER NÅGOT AV DE TVÅ VANDRARHEMMEN. DET INGÅR KAFFE, TE, FRUKT, CHOKLAD I KURSEN. LUNCH KAN MAN TA MED SIG ELLER ÄTA PÅ NÅGON AV DE MYSIGA RESTAURANGERNA/KAFÉERNA. ALLT ÄR INOM 5 MINUTERS PROMENADAVSTÅND FRÅN LOKALEN.

VILL DU VARA MED ELLER HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
HÖR GÄRNA AV DIG TILL OSS!


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.