Coaching & Reiki

Nu erbjuder jag coaching och reiki healing i kombination. Du kan få det på plats i Capistrano Village, Nerja eller på distans via telefon.

Reiki är japansk energimedicin för stressreducering, avslappning, lindring och personlig utveckling.

Sedan jag var 18 år har jag själv regelbundet fått healing, både för att behandla smärta och värk, men också för min egen mentala och personlig utveckling. Som elitidrottare behöver vi ta hand om både kropp och knopp, utöver vår fysiska träning.

Vid en reiki behandling ligger du på en bänk, med kläderna på, och jag lägger händerna på, för att låta reikin göra jobbet. Du kommer att känna dig väldigt avslappnad under tiden, vilket gör att din kropp lättare kan läka sig själv. Det kan vara så att du kommer i kontakt med tankar och känslor, som vi sedan kan samtala om. På det viset kan vi kombinera coachande samtal med reiki. Du kanske behöver ändra vissa beteende- eller tankemönster som har hämmat dig i ditt liv och din utveckling.

Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket och används i stora delar av världen som ett komplement till traditionell sjukvård.

Du kan boka tid via formuläret nedan eller maila calle@bjerca.com

Alternativt kan du ringa mig på 0046 70 3262115.

Pris per session är 750 kr/tim.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.