Enduro Varvlopps Boot Camp Eksjö

Datum : Fredag 18/6 kl 14.00 – Söndag 20/6 kl 16.00

( Lägret är för dig som kör tävlingsklass på varvloppen J, S, E )

  • Vill du ta din åkning till nästa nivå?
  • Vill du utvecklas som förare?
  • Vill du förbättra dina resultat?
  • Vill du komma förberedd till nästa tävling?
  • Vill du testa dina fysiska gränser?

Då är det här lägret för dig. 

Under min över 40 åriga mc karriär har jag gått igenom mycket. Det har varit glädje, sorg, smärta och personlig utveckling. Jag vill nu ge dig en möjlighet att ta del av mina tips och tricks, för att ge dig en knuff i rätt riktning i din utveckling och mc karriär.

Vi kommer under 2 ½ dagar träna på och av mc. Det blir teknikträning på mc. Lågpulsträning och högpulsträning. Vi går igenom personlig utrustning och mc inställningar. Vi pratar kost och hur du optimerar träning, kost och sömn inför träning och tävling. Vi tränar fysik träning, löpning, Mtb och styrka. Jag  föreläser om min karriär och hur jag förbereder mig inför tävling och träning.  Vi tränar ditt mindset inför och under tävling. Det kommer bli mycket träning.

Kontinuerligt under lägrets gång får du personlig feedback och tips om utvecklingsmöjligheter. Vid lägrets slut summerar vi dagarna och lägger gemensamt upp en träningsplan åt dig för vidare utveckling av din mc åkning.

För att vi ska få ut så mycket som möjligt av lägret är antalet deltagare begränsat till 10 st – så det är först till kvarn.

Lunch och fika ingår

Uppställningsplats för husvagn/husbil finns på plats. Annars finns Eksjö Stadshotell på rimligt avstånd.

Pris för investeringen: 5900:- ( inklusive moms och träningsvärk)

Anmälan via mail eller formuläret nedan.

Varmt välkommen med din anmälan.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.