Nytt för i år – Förbundskapten för endurolandslaget

Nya spännande utmaningar väntar. Jag fick hedersuppdraget att bli förbundskapten för svenska endurolandslaget innan årsskiftet och det är otroligt spännande och utvecklande för mig att få arbeta med människor som är dedikerade och brinner för sin sport. Det kommer innebära resor och träningar/tävlingar i Sverige och Europa.

Under flera års tid har jag haft en längtan att byta arbetskarriär från byggsektorn och mot träning/tävling av kropp och knopp. I början av 2021 sålde jag mitt byggbolag och kommer framledes lägga mitt krut på mitt bolag Bjerca AB.

Jag kommer lägga Fokus på träningsdagar, coachning, föreläsningar och personlig utveckling.

Varmt välkommen att höra av dig


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.